Η Lauren Roberts δημοσιεύει συζητήσεις της με τον Kenney!

Συνέχεια στο σκάνδαλο που ανέκυψε στα high stakes έδωσε η Lauren Roberts δημοσιοποιώντας μια σειρά από συζητήσεις που είχε με τον Bryn Kenney.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του Zamani ο Kenney επιστράτευε συχνά τους συνεργαζόμενους παίκτες του κάθε φορά που η Roberts έμπαινε online ως he22’ στη GGPoker με σκοπό να της αποσπάσουν τα χρήματα.

Κι όλα αυτά την περίοδο που ο Αμερικάνος υποτίθεται ότι βοηθούσε την Roberts να βελτιώσει το παιχνίδι της.

Η Roberts – που δεν διατηρεί πλέον φιλία με τον Kenney – έφερε στο φως μέσω Τwitter κάποιες συνομιλίες που είχαν παλαιότερα, χωρίς ωστόσο να φαίνονται οι ημερομηνίες.

Το account της Roberts στη GGPoker ήταν από τα πλέον ζημιωμένα, ενώ σε μία νίκη της στο US Poker Open event του 2019 (για $218.400) ο μοναδικός που στεκόταν δίπλα της ήταν ο Kenney.

‘Δεν είχα ιδέα πως ο Martin θα προχωρήσει σε τέτοιες αποκαλύψεις. Νομίζω πως ίσως χρησιμοποίησε την περίπτωση μου ως παράδειγμα και απλά αισθάνεται ενοχές γι’ αυτά που συνέβαιναν. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο σ’ αυτή την ιστορία,’ ανέφερε η Roberts.

Όπως φαίνεται στα screenshots μάλιστα, ο Kenney απαιτούσε και χρήματα από την Roberts σε ότι είχε να κάνει με τις απώλειες της εκείνη την περίοδο στα online games.

Ο Kenney φέρεται να ήταν κάπως… ανοργάνωτος και ασυνεπής σε ότι είχε να κάνει με τους υπολογισμούς και τις πληρωμές, ενώ είχε τον πλήρη έλεγχο στα υπόλοιπα των παικτών του στη GGPoker.

Όσοι δεν υπάκουσαν στις εντολές του έπεφταν στα stakes και δεχόντουσαν προφορική επίθεση και σύμφωνα με την Roberts δεν είχε την δυνατότητα να κάνει από μόνη της ανάληψη στη GGPoker, αλλά τα πάντα περνούσαν μέσω του Kenney.

O Sergi Reixach εξάλλου παραδέχθηκε ότι προπονούσε πολλούς από τους παίκτες του Kenney, αλλά αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με ghosting και άλλες κατηγορίες.

‘Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο Zamani κατήγγειλε ότι βοηθούσα το παιχνίδι του με κάποια σύστημα RTA λες και είχα μια μαγική μηχανή για τα MTTs. Αυτό δεν αληθεύει. Ζήτησα επίσης από τη GGPoker αρκετές φορές να μου δώσουν τα hand histories και ν’ αποδείξω ότι το παιχνίδι μου απείχε από το GTO (gametheory optimal) αλλά δεν το έκαναν.’

Ο Reixach ισχυρίστηκε τέλος ότι αποβλήθηκε από τη GGPoker το 2020, όχι για το RTA, αλλά για κάποια παράνομα preflop charts.

Author: wpadmin

Leave a Reply

Your email address will not be published.