Απεβίωσε ο Dusty ‘Leatherass’ Schmidt

Σε ηλικία μόλις 40 ετών έφυγε από τη ζωή ο Dusty Schmidt, από τους παίκτες που άφησαν το στίγμα τους για πολλά χρόνια στον χώρο του online πόκερ.

Την είδηση έκανε αρχικά γνωστή ο καλός του φίλος Kevin Na με τον οποίο έπαιζαν επαγγελματικά γκολφ πριν μεταπηδήσει στο πόκερ.

Ως νεαρός μάλιστα ο Schmidt είχε καταρρίψει δύο ρεκόρ του Tiger Woods κι έγινε ο πλέον κερδοφόρος γκόλφερ του Golden States Tour. Ένα πρόβλημα στην καρδιά του στα 23 του ωστόσο τον ανάγκασε να σταματήσει.

Τότε ήταν που ανακάλυψε το online poker παίζοντας μέχρι το 2012 σχεδόν δέκα εκατομμύρια hands σε 12.000 ώρες παιχνιδιού κερδίζοντας περισσότερα από $4.000.000 σε cash games! Κατείχε μάλιστα του υψηλότερο win rate για δύο χρόνια σε $5/$10 NL και $10/$20 NL! Ο ίδιος πάντως είχε αναφερθεί εκτενώς στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετώπισε εξαιτίας του συνεχόμενου multi-tabling.

Έχοντας για χρόνια το status του Supernova Elite έγινε κάποια στιγμή και μέλος της Team PokerStars Online.

Γνωστός και ως Leatherass ο Αμερικάνος παίκτης έγραψε και βιβλία για το παιχνίδι όπως το Treat Your Poker Like a Business και το Don’t Listen to Phil Hellmuth: Correcting the 50 Worst Piece of Poker Advice.

Τα τελευταία χρόνια είχε αποχωρήσει από το πόκερ, πιθανότατα λόγω προβλημάτων υγείας. Είχε παντρευτεί το 2018 και είχε αποκτήσει με τη γυναίκα του τρία παιδιά.

Author: wpadmin

Leave a Reply

Your email address will not be published.